جمعه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۲
۱۷:۳۴
۲۹
Normal
0
false
false
false
EN-US
X-NONE
FA
نصر الله جهانگرد در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم ، با اشاره به اینکه بازار فناوری اطلاعات در کشور ما پتانسیل بالایی دارد، اظهار کرد: سال آینده 200 هزار فارغالتحصیل این رشته را خواهیم داشت که از حال باید به فکر بازار کار این نیروی تازه نفس باشیم.
وی با تأکید بر اینکه سرمایهگذاری در این حوزه به دور از ریسک است، عنوان کرد: اول از هر چیز باید بدانیم که مشاغل این حوزه در برابر سایر مشاغل نیازمند سرمایه اندکی هستند، ثانیا تحقیقات ما از گزارش بودجه بین 70 تا 83 حاکی از این است که هر یک تومان سرمایهگذاری در صنعت ICT، قابلیت بازگشت 15 برابری دارد، لذا سرمایهگذاری هدفمند در این عرصه زمینهای برای رشد اقتصادی است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران همچنین در پاسخ به این سوال که نحوه حمایت دولت از متخصصان این صنعت به چه نحوی خواهد بود و آیا قرار است با دادن وامهای کم بهره این حمایت از متخصصان و ایجاد شغل صورت گیرد؟، به تسنیـم گفت: معمولا در این حوزه در سه سطح خرد، متوسط و کلان برنامهریزی صورت میگیرد که سطح خرد یعنی کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی، سطح متوسط یعنی توانمندسازی محیط کسبوکار و سطح کلان انواع طرحهای جامع زیرساختی و طرحهای توسعه کلان را شامل میشود.
او ادامه داد: متاسفانه در چند سال گذشته جای سطح خرد و کلان با هم جابهجا شده و سطح کلان به فراموشی سپرده شده بود، در حقیقت مسئولان با استفاده از سطح خرد انتظار نتیجهگیری کلان را داشتند.
جهانگرد ابراز کرد: حمایت مالی و مستقیم ما همراه با اصلاح سیاستهای کلان خواهد بود زیرا سیاستهای خرد باید توسط سیاستهای کلان و میانی حمایت شود و الا اثربخشی نخواهد داشت.
معاون وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه ما برای 200 هزار فارغالتحصیل سال آینده پیشبینی شغل میکنیم، درباره انجام این رویه خاطر نشان کرد: سعی میکنیم برنامه ها را تصحیح کنیم تا کمکی به بازار و ایجاد شغلهای جدید کرده باشیم.
وی همچنین در ادامه یادآور شد: قطعا یکی از راههای ایجاد اشتغال، برونسپاری طرحها و پروژههاست و راه دیگر هم میتواند تعریف مشاغل جدید توسط وزارت ارتباطات باشد.